Strudel z jabłkami, bezy z kremem mascarpone i crème brûlée – każdy z tych deserów możesz zrobić własnymi rękami, ucząc się od najlepszych!
Będziesz w dobrych rękach!
Warsztaty cukiernicze „Słodkości Życzliwości” poprowadzą specjaliści z Piwnicy Świdnickiej: chef de cuisine Marcin Korczak oraz chef pâtissier Oksana Lutsiuk.
Uczestnicy warsztatów nie tylko zgłębią tajniki cukiernictwa, ale będą też mieli doskonałą okazję, żeby poznać innych pasjonatów kuchni i życzliwie wymienić doświadczenia w historycznych wnętrzach jednej z najstarszych restauracji w Europie.
Warsztaty zakończą się bezkarnym zajadaniem się wszystkim, co zostanie upieczone.
Najważniejsze informacje
- Warsztaty cukiernicze „Słodkości Życzliwości” odbędą się w Piwnicy Świdnickiej (Rynek Ratusz 1A)19 listopada, w godz. 10.00-14.00
- Wstęp: 20 zł/os.
- Liczba miejsc ograniczona. Rezerwacja przez e-mail rezerwacje[at]piwnicaswidnicka.pl lub tel. 508 98 53 74.