Wiosenna edycja Restaurant Week 2023
Restaurant Week to festiwal popisowych menu w najlepszych restauracjach w Polsce. Do akcji włączyło się prawie 30 miast – m.in. Kraków, Białystok, Warszawa, Szczecin czy Poznań. Nie mogło zabraknąć również Wrocławia!
W stolicy Dolnego Śląska w wydarzeniu bierze udział 39 restauracji. Pełną listę miejsc oraz menu zobaczycie w naszej galerii!
Jak zarezerwować stolik?
Na gości czeka popisowe menu w wersji mięsnej, wegetariańskiej i wegańskiej składające się z przystawki, dania głównego i deseru. Stolik można zarezerwować na 90 minut – minimum dla dwóch osób. Należy tego dokonać przynajmniej z jednodniowym wyprzedzeniem.
Wystarczy wejść na www.restaurantweek.pl i zalogować się na Konto Gościa lub zarejestrować nowe konto (założyć Konto Gościa), by sprawnie wybierać spośród wymarzonych Restauracji. Wybierz miasto lub region, restaurację z trzydaniowym menu, dzień, godzinę i liczbę osób. Jeśli chcesz skosztować festiwalowego koktajlu - koniecznie zaznacz tę opcję dokonując rezerwacji. Następnie opłać swoją rezerwację. Po dokonaniu płatności, na adres, na który zostało założone Konto Gościa otrzymasz e-mail z potwierdzeniem rezerwacji.czytamy na stronie Restaurant Week
Cena za menu festiwalowe oraz prezent w postaci powitalnego koktajlu to 69 zł za osobę.
Szczegóły dot. Restaurant Week na stronie organizatorów.