Powraca wielka, kulinarna uczta! Restaurant Week już wkrótce we Wrocławiu [LISTA MIEJSC]

 HINT FOOD&DRINKS – adres: Pawła Włodkowica 6. 
Menu A

Przystawka: Tagliatelle, jajko w koszulce, parmezan, oliwa truflowa;
Danie główne: Pieczone bataty i pietruszką z tymiankiem i rozmarynem, dressing kaparowy, pomidorki koktajlowe;
Deser: Waniliowa Panna Cotta, kandyzowana skórka z pomarańczy, werbena.

Menu B

Przystawka: Carpaccio z pieczonych buraków, kozi ser twarogowy, marynowany lejkowiec dęty, olej rzepakowy, orzechy włoskie;
Danie główne: Krokiety z kaczym udkiem, puree z batatów, mieszane liście sałat, prażone migdały;
Deser: Waniliowa Panna Cotta, kandyzowana skórka z pomarańczy, werbena.
 fot. restaurantclub.pl
Przesuń zdjęcie palcem
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze

HINT FOOD&DRINKS  adres: Pawła Włodkowica 6. 

Menu A

  • Przystawka: Tagliatelle, jajko w koszulce, parmezan, oliwa truflowa;
  • Danie główne: Pieczone bataty i pietruszką z tymiankiem i rozmarynem, dressing kaparowy, pomidorki koktajlowe;
  • Deser: Waniliowa Panna Cotta, kandyzowana skórka z pomarańczy, werbena.

Menu B

  • Przystawka: Carpaccio z pieczonych buraków, kozi ser twarogowy, marynowany lejkowiec dęty, olej rzepakowy, orzechy włoskie;
  • Danie główne: Krokiety z kaczym udkiem, puree z batatów, mieszane liście sałat, prażone migdały;
  • Deser: Waniliowa Panna Cotta, kandyzowana skórka z pomarańczy, werbena.

Reklama