Powraca wielka, kulinarna uczta! Restaurant Week już wkrótce we Wrocławiu [LISTA MIEJSC]

 Il Tramonto – adres: Grabiszyńska 240.
Menu A

Przystawka: Krem z kasztanów podany z kasztanami, serem cheddar w aktywnym węglu, sosem balsamicznym i pieczywem;
Danie główne: Stek z kalafiora zapiekany pod warzywną salsą (papryka, cukinia, natka pietruszki, parmezan) podany z majonezem szczypiorkowym, musem andaluzyjskim z miodem oraz cytrynowym vinaigrettem;
Deser: Pistacjowe tiramisu.

Menu B

Przystawka: Krem z kasztanów podany z kasztanami, serem cheddar w aktywnym węglu, sosem balsamicznym i pieczywem;
Danie główne: Tuszka przepiórki podana na wytrawnej tartaletce ze szpinakiem i kaparami, jabłkiem glazurowanym w białym winie i miodzie, sosem wiśniowym z porto oraz chipsem ze skorzonery;
Deser: Pistacjowe tiramisu.
 fot. restaurantclub.pl
Przesuń zdjęcie palcem
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze

Il Tramonto  adres: Grabiszyńska 240.

Menu A

  • Przystawka: Krem z kasztanów podany z kasztanami, serem cheddar w aktywnym węglu, sosem balsamicznym i pieczywem;
  • Danie główne: Stek z kalafiora zapiekany pod warzywną salsą (papryka, cukinia, natka pietruszki, parmezan) podany z majonezem szczypiorkowym, musem andaluzyjskim z miodem oraz cytrynowym vinaigrettem;
  • Deser: Pistacjowe tiramisu.

Menu B

  • Przystawka: Krem z kasztanów podany z kasztanami, serem cheddar w aktywnym węglu, sosem balsamicznym i pieczywem;
  • Danie główne: Tuszka przepiórki podana na wytrawnej tartaletce ze szpinakiem i kaparami, jabłkiem glazurowanym w białym winie i miodzie, sosem wiśniowym z porto oraz chipsem ze skorzonery;
  • Deser: Pistacjowe tiramisu.

Reklama