Możesz zapisać się na kilka szkoleń, możesz na wszystkie. Dowiesz się, jak wybrać najlepszą lokalizację, jakie są koszty otwarcia lokalu, jak szukać dostawców, skąd wziąć pieniądze na start swojego gastrobiznesu. A także, jak napisać biznesplan i jak żyć w zgodzie z sanepidem. Będzie też wizyta w modelowej kuchni restauracyjnej na Uniwersytecie Przyrodniczym Wrocławia.
Akademia Gastro zacznie swoją działalność 22.03 spotkaniem inauguracyjnym w Barze Barbara, ul. Świdnicka 8B. Zapisy na nie i inne szkolenia - za pośrednictwem strony CRZ Krzywy Komin od poniedziałku 13.03.
W panelu dyskusyjnym potwierdzili do tej pory udział następujący wrocławscy restauratorzy:
- Andrzej Frymar (Brat Wursty, Shrimp House, Pizza Piazza),
- Piotr Staszczyński (Pasibus),
- Michał Kościukiewicz (ElGordito),
- Roman Kaszczuk (Meatologia),
- Izabella Płóciennik (Aksameet).
Akademię Gastro organizuje w ramach Akademii Wrocławskiego Przedsiębiorcy Biuro Rozwoju Gospodarczego Urzędu Miejskiego Wrocławia.