FILTRUJ
Wielkie otwarcie Restauracji Tarasowej na wiosnę, ale już teraz ujawiamy, kto odpowiada za nasz nowy kulinarny koncept.
To Katarzyna Daniłowicz, wrocławianka i zwyciężczyni 4. edycji Top Chef Polska. Kasia od kilku miesięcy wraz z załogą Hali Stulecia pracuje nad nową odsłoną naszej gastronomii. Zajawką tej kulinarnej rewolucji w kompleksie Hali Stulecia będzie walentynkowy fine dining pod kopułą!
Pięciodaniowa kolacja degustacyjna odbędzie się w sobotę 12 lutego. Walentynkowe fine dining to nasza nieco bardziej popisowa i odświętna propozycja, przygotowana z myślą o tym jednym z najprzyjemniejszych dni w roku.
Koszt udziału w kolacji za osobę to 230 złotych, czyli 460 złotych za dwie osoby. Aby zarezerwować kolację i stolik, należy wypełnić poniższy formularz. W odpowiedzi otrzymacie Państwo potwierdzenie rezerwacji.
Warunki rezerwacji
Warunkiem utrzymania rezerwacji jest przedpłata w wysokości 100% należnej kwoty za kolację w terminie do 7 dni od otrzymania potwierdzenia rezerwacji z danymi do przelewu.
Warunki anulacji
Osoba do kontaktu: Michał Jagoda | 785 999 025 | [email protected]
Wystawowa 1, Wrocław 51-618