Pierwszy sylwester w nowej Bułce z Masłem – Solny 2.0, gdzie znajdziecie miks wspaniałych smaków koktajli i potraw oraz cudowną atmosferę. Organizatorzy zapraszają do wspólnego świętowania. Tej nocy nasza Bułka będzie przepełniona balonami i konfetti.
Cena od osoby: 390 zł.
W cenie:
- open bar: wino, prosecco, wódka, whisky
- specjalne menu przygotowane przez naszego Szefa Kuchni:
W bufecie:
- Pieczywo i oliwa
- sałatka z buraka i pomidorków cherry
- sałatka ziemniaczana z oliwą truflową
- mieszane sałaty z burakiem i serem pleśniowym
- hummus z smażoną ciecierzycą
- Quiche ze szpinakiem i serem
Finger foody:
- sery i wędliny na bagietce
- dyniowe guacamole i nachos
- krokiety z kurczaka z majonezem pietruszkowym
- kanapki bifana z karkówką i musztardą
- tatar wołowy na krakersach
Danie główne w bemarach self service:
- długo pieczone żeberko wieprzowe
- panierowana pierś z kurczaka
- pieczony kalafior
- makaron Penne z brokułem szpinakiem i serkiem mascarpone
- Do tego zestawy surówek, pieczone ziemniaki, frytki z polenty
Na zakończenie:
- barszcz czerwony / krokiety z kiszoną kapustą
Rezerwacja miejsc:
Dodatkowo:
- noworoczny toast lampką szampana dla każdego Gościa
Muzyka: DJ Tom Dego