Ukochana osoba, elegancka restauracja, wykwintne jedzenie, najpiękniejsze piosenki o miłości w wykonaniu wrocławskiego duetu muzyków – Tomka Krajewskiego i Bartka Ziętary z Gentelmen's Jazz.
Czy można chcieć czegoś więcej? Taki klimatyczny wieczór spędzicie w Forum Kulinarnym w wigilię Dnia Zakochanych – w niedzielę 13 lutego.
Szef Kuchni Paweł Błaszczyk przygotował na tę wyjątkową okazję menu specjalne, w którym znalazły się wykwintne dania z owocami morza, mięsne i wegetariańskie.
Tym razem będzie możliwość skomponowania własnej kolacji. Rezerwacje stolików: +48 663 017 575.
Menu walentynkowe:
Przystawki
- Ceviche z przegrzebków 49 zł granat / szczypiorek / majonez truflowy / awokado
- oie gras 39 zł, Fpalone masło / chałka / szarpana kaczka / mizuna
- Baba ganoush 29 zł bakłażan / tahini / limonka / czosnek / bagietka / oliwa
Dania główne
- Półmisek muli dla dwojga 95 zł, cydr gruszkowy / sos gorgonzola / por / szczypiorek
- Biodrówka jagnięca 69 zł, skorzonera / ananas / szpinak / demi-glace madera
- Risotto szafranowe 57 zł, burrata / groszek cukrowy / salsa mango / marynowany imbir
Deser
- Romantyczne ciastko w kształcie serca 28 zł, grejpfrut / biała czekolada / truskawka