SPOŁECZNIE ODPOWIEDZIALNA GASTRONOMIA to kolejna, tematyczna odsłona Grupy Dialogu Społecznego ds. Ekonomii Społecznej i CSR.Podmioty gastronomiczne będące stowarzyszeniami, fundacjami, czy spółdzielniami to jeden z najprężniej rozwijających się kierunków Ekonomii Społecznej we Wrocławiu. Dlatego już czas spotkać wszystkie te podmioty w jednym miejscu i zaprezentować ofertę zarówno dla podmiotów publicznych, jak i organizacji pozarządowych.Miejsce: Wrocławski Zakład Aktywności ZawodowejData: 3 grudnia 2018 r., godz. 13.00-15.00
SPOŁECZNIE ODPOWIEDZIALNA GASTRONOMIA:
- Prezentacja wrocławskich podmiotów ekonomii społecznej z branży gastronomicznej i ich oferty.
- Zwiększenie kooperacji samorządu i podmiotów ekonomii społecznej w zakresie realizacji usług użyteczności publicznej, zlecanych dzięki stosowaniu społecznie odpowiedzialnych zamówień publicznych.
Prosimy o potwierdzenie obecności:Mirosława Hamera, RCWIP- OWES Wrocławtel. 71 796 30 00, [email protected]
Spotkanie jest organizowane w ramach wdrażania Strategii Rozwoju Współpracy Miasta Wrocławia z Organizacjami Pozarządowymi Kierunek 3.7 Ekonomia Społeczna.