Już 14 kwietnia 2025r. o godz. 11:00 (poniedziałek) w Hotelu Novotel Wrocław Centrum, odbędzie się wiosenna edycja spotkania regionalnych producentów i dostawców żywności z okolic Wrocławia i Dolnego Śląska z wrocławskimi restauratorami oraz przedsiębiorcami z branży gastronomicznej.
- Spotkanie ma na celu rozpropagowanie i wzrost wykorzystania produktów lokalnych we wrocławskich restauracjach oraz nawiązanie bezpośredniej i stałej współpracy pomiędzy producentami żywności, a restauratorami – informują organizatorzy.
Podczas spotkania każdy z lokalnych producentów żywności, będzie miał możliwość zaprezentowania swojej działalności i wytwarzanych przez siebie produktów.
III edycji spotkania „Od pola na wrocławski stół”. Zgłoszenia do 7 kwietnia 2025 r.
Zgłoszenia przyjmuje Convention Bureau - Wrocław, na adres e-mail: chorazykiewicz[at]convention.wroclaw.pl
Organizator spotkania: Fundacja Promocji Turystyki Kongresowej Convention Bureau – Wrocław, na zlecenie Gminy Wrocław. Partner wydarzenia: Stowarzyszenie Aglomeracji Wrocławskiej.