Świąteczny brunch i bonusy w OVO Bar&Restaurant [ZAKOŃCZONY]

Wrocławianie pokochali slow dining, a świąteczna atmosfera sprzyja takiej formie odpoczynku. Z tej okazji OVO Bar&Restaurant zaprasza na specjalną edycję Sunday Brunchu. Można spróbować m.in. pieczonej gęsi z nadzieniem, grzanego wina, a także wspólnie udekorować domek z piernika. Mamy dla was świąteczny brunch i bonusy do OVO Bar&Restaurant. 


Brunch to miejski obyczaj, który zyskał dużą popularność zwłaszcza w Europie zachodniej. Jednak i we Wrocławiu zdobywa coraz więcej zwolenników. Jada się go przed południem w towarzystwie przyjaciół i rodziny. Często przeciąga się do godzin popołudniowych. Z okazji świąt Bożego Narodzenia, OVO Bar & Restaurant postanowiło jeszcze bardziej urozmaicić to wydarzenie.

– Przygotowaliśmy zimowy bufet. Każdy znajdzie coś dla siebie i bez wątpienia przywołamy atmosferę świąt – mówi Piotr Apanel, szef kuchni w OVO Bar & Restaurant. – Znajdziemy w nim tradycyjne dania wigilijne takie jak barszcz z uszkami, ale również bardziej niestandardowe dnia jak pieczoną gęś z nadzieniem – dodaje. Kucharze nie zapomnieli też o dzieciach i dla nich przygotowano osobne menu, którego główną atrakcją będzie piernikowy domek.

Zadbano nie tylko o kartę dań. Profesjonalni animatorzy czasu wolnego przygotowali wiele niespodzianek dla najmłodszych, w tym czekoladową fontannę. Całość odbędzie się w otoczeniu specjalnych słodkich dekoracji.

Świąteczny brunch odbędzie się 17 grudnia. Mamy dla was od OVO Bar&Restaurant zaproszenie dla rodziny (2 osoby dorosłe + 2 dzieci). Dostanie je 8. osoba, która prawidłowo odpowie na pytanie:

Jak nazywa się szef kuchni OVO Bar&Restaurant? 

W naszym mikołajkowym konkursie mamy też nagrody pocieszenia – dla 5., 16., 23., 30 i ostatniej osoby. Będą to bonusy na 20 zł  do wykorzystania w OVO Bar & Restaurant do końca grudnia. Na odpowiedzi czekamy do dzisiaj, 6 grudnia, do godz. 14.00.

Zgłoś uwagę