Informacja - Laboratorium Odpowiedzialnego Biznesu
Zapraszamy Was serdecznie na warsztat dotyczący reguł wywierania wpływu oraz radzenia sobie z manipulacją, podczas którego:
- Poznasz reguły i techniki wywierania wpływu oraz manipulacji
- Czym różni się manipulacja od wpływu
- Jak wykorzystywane są te techniki w mediach i reklamie
- Kłamstwo i sposoby jego wykrywania
- W jaki sposób bronić się przed manipulacją
- Jak być asertywnym i stawiać jasne granice
Trenerzy:
Zbigniew Witczak - Jest trenerem sprzedaży, opierającym swoją pracę na osobistym doświadczeniu sprzedażowym. Pracował z sukcesami jako handlowiec w wielu branżach m.in. rekrutacja, ubezpieczenia, nieruchomości, bankowość. Z wykształcenia ekonomista, analityk finansowy i coach. Podczas prowadzenia szkoleń buduje przyjazną atmosferę opierając się na wzajemnym szacunku i empatii. Propozycje rozwiązań wspiera przykładami sytuacji, które sam doświadczył w pracy zawodowej.Kamila Otrębska - Certyfikowany Trener Biznesu i absolwentka studiów MBA w obszarze Zarządzania Zasobami Ludzkimi Wyższej Szkoły Bankowej. Z wykształcenia pedagog. Interesuje się zagadnieniami związanymi z rozwojem osobistym, szczególnie podnoszeniem własnej efektywności poprzez zmianę przekonań wewnętrznych, opartej na założeniach psychologii poznawczo-behawioralnej. W to co robi angażuje się na 110%. Jest osobą posiadającą ogromne pokłady empatii i entuzjazmu.ADRESACI PROJEKTU:Akademia Rozwoju Lidera Społecznego skierowana jest do aktywnych działaczy społecznych, NGO zainteresowanych podnoszeniem swoich kompetencji, zdobywaniem nowych doświadczeń oraz rozszerzaniem swojej sieci kontaktów.REKRUTACJA ORAZ HARMONOGRAM:do 24.05 - Elektroniczna rejestracja kandydatów25.05 - Weryfikacja zgłoszeń przez organizatora oraz sporządzenie listy osób zakwalifikowanych iniezakwalifikowanych do wzięcia udziału w projekcie25.05 - Poinformowanie kandydatów zakwalifikowanych i niezakwalifikowanych do wzięcia udziału w projekcieWarsztat odbędzie się 28.05.2018 - poniedziałek we Wrocławiu w godzinach 09:00-17:00.
Podczas szkolenia została przewidziana przerwa kawowa oraz catering. W razie pytań zapraszamy do kontaktu