Na co dzień produkują twarde karmelowe cukierki i lizaki w ponad pięćdziesięciu smakach. Ręcznie robione i wytwarzane na niewielką skalę. Słodycze o różnych wielkościach i kształtach powstają bez użycia form, nadruków, czy sztucznych barwników. - Ponadto staramy się poszerzać ofertę słodyczy o produkty dla osób chorych na cukrzycę, alergików i wegan. Niedawno wprowadziliśmy m.in. sprzedaż wegańskich żelków. Lubimy mówić, że są to najzdrowsze dostępne słodycze – mówi Paweł Radzikowski, twórca „Słodkich Nastrojów”.
Słodycze z dowozem na zamówienie
- Mieliśmy mnóstwo pomysłów związanych z okresem wiosennym i letnim, ale zarówno nam, jak i innym przedsiębiorcom, na drodze stanął kryzys wywołany przez pandemię. Przymusowa kwarantanna i pustki na ulicach zmusiły nas do ratowania niedawno powstałej firmy. Obecnie, by przetrwać, zaczęliśmy dowozić słodycze na zamówienie i prowadzić sprzedaż wysyłkową – mówi Paweł Radzikowski.
Więcej informacji o tej młodej wrocławskiej manufakturze, znajdziecie na stronie galerianastroje.pl.