Smaczny listopad w Restauracji Tarasowej
Gęsina św. Marcina, specjalna kolacja degustacyjna Tutejsze i Katarzynki – to trzy kulinarne wydarzenia, które odbędą się w listopadzie w Restauracji Tarasowej, przy Hali Stulecia.
O wykwintne kolacje zadbają szefowie kuchni – Łukasz Budzik, Mariusz Kozak, Karol Sankowski i Justyna Słupska-Kartaczowska. Zobaczcie, co czeka na odwiedzających w menu.
11 listopada – Gęsina św. Marcina
W dniach od 11 do 13 listopada Katarzyna Daniłowicz zaproponuje gościom specjalną okolicznościową wkładkę z Gęsiną św. Marcina. Świętujmy niepodległość przy dobrym jedzeniu!
Rezerwacje można zrobić online na stronie internetowej restauracji.
Galeria zdjęć
17 listopada – specjalna kolacja degustacyjna Tutejsze
Specjalna kolacja degustacyjna w Restauracji Tarasowej odbędzie się po raz drugi 17 listopada, o godz. 19.00. Podczas kolacji wszystko będzie tutejsze – czyli lokalne i regionalne, wrocławskie i dolnośląskie.
Tym razem na gości czeka pięciodaniowe menu degustacyjne przygotowane przez Executive chef Katarzynę Daniłowicz i szefa kuchni Michała Westra wspólnie z gośćmi specjalnymi – najlepszymi szefami z Wrocławia i Dolnego Śląska:
- Łukaszem Budzikiem,
- Mariuszem Kozakiem,
- Karolem Sankowskim,
- Justyną Słupską-Kartaczowską.
Przy pierwszej kolacji specjalnej stoliki rozeszły się w mgnieniu oka, dlatego warto już złożyć rezerwację. Aby to zrobić, należy wypełnić i wysłać formularz znajdujący się na stronie restauracji.
25 listopada – Katarzynki
Nie Andrzejki, a Katarzynki! 25 listopada Tarasowa zaprasza na specjalne barowe menu i okolicznościowe drinki, które przygotuje Katarzyna Daniłowicz.
Zarezerwuj stolik lub przyjdź w godzinach otwarcia restauracji.