wroclaw.pl strona główna Akademicki Wrocław – studia i uczelnie wyższe we Wrocławiu Akademicki Wrocław - strona główna

Infolinia 71 777 7777

21°C Pogoda we Wrocławiu
Ikona powietrza

Jakość powietrza: umiarkowana

Dane z godz. 12:10

wroclaw.pl strona główna

Reklama

  1. wroclaw.pl
  2. Akademicki Wrocław
  3. WCA
  4. Miejski Program Wsparcia "MOZART"
  5. III edycja programu MOZART (2014/2015)
  6. dr inż. Joanna Harasym - Biomanufaktura: Opracowanie strategii rewitalizacji produkcji spożywczej w Biomanufakturze sp. z o.o. ze szczególnym uwzględnieniem warzenia piwa i żywności o oddziaływaniu prozdrowotnym.

dr inż. Joanna Harasym - Biomanufaktura: Opracowanie strategii rewitalizacji produkcji spożywczej w Biomanufakturze sp. z o.o. ze szczególnym uwzględnieniem warzenia piwa i żywności o oddziaływaniu prozdrowotnym.

Projekt ma za zadanie transfer wiedzy w efekcie współpracy naukowca z podmiotem gospodarczym. Charakteryzuje się całościowym podejściem do potrzeb definiowanych przez przedsiębiorstwo.

Reklama

dr inż. Joanna Harasym

Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

Biomanufaktura sp. z o.o.

O projekcie

Celem nadrzędnym projektu będzie opracowanie spójnej strategii rozpoczęcia produkcji w sektorze spożywczym firmy Biomanufaktura sp. z o.o. Podstawowymi asortymentem produkcyjnym będą piwa klasztorne i żywność funkcjonalna.

Celami szczegółowymi zmierzające do osiągnięcia wymiernych rezultatów to:

  • analiza potrzeb inwestycyjnych (infrastruktura budowlana, linie technologiczne, zasoby ludzkie),
  • weryfikacja i przetestowanie w warunkach laboratoryjnych receptur piw klasztornych;
  • opracowanie docelowych technologii warzenia piwa dla wybranych receptur;
  • modyfikacja wybranych receptur piwa klasztornego przez dodatek prozdrowotnych składników biologicznie aktywnych;
  • opracowanie analiza rynku docelowego i strategii sprzedaży.

Reklama

Powrót na portal wroclaw.pl