FILTRUJ
Wyjątkowa kolacja, która odbędzie się w atmosferze przyjaźni i radości, z dala od walentynkowego szaleństwa to nasza propozycja, aby spędzić czas z bliskimi przyjaciółmi i nie walczyć o stolik z tymi zakochanymi, słodkimi parami!
Kolacje zorganizujemy w Barbarze, za część wytrawną będzie odpowiadał Tomasz Bilczak EX-Head pastry chef z restauracji Tarasowej. Tomek miał już okazję gotować w czasie gdy Wrocław pełnił rolę Europejskiej Stolicy Kultury, pracował jako szef kuchni w Barbarze. Wraz z zespołem odpowiadał za przygotowanie posiłków na wszystkie okazje towarzyszące temu wydarzeniu. Słodkie propozycje w restauracyjnym wydaniu zaproponujemy my sami stawiając sobie w ten sposób nowe słodkie wyzwanie.
Koszt kolacji to 190 zł od osoby.
W cenie: kolacja w wersji mięsnej lub wegetariańskiej
Zimna i ciepła przystawka, zupa, danie główne, deser, kieliszek wina lub prosecco.
Świdnicka 8b, Wrocław