FILTRUJ
Zapraszamy na warsztaty kulinarne dla dorosłych, podczas których pod okiem Dominika Czeronka, półfinalisty programu MasterChef, przygotujemy włoskie ballanzoni z sosem grzybowym.
Ballanzoni to rodzaj włoskich pierożków pochodzących z regionu Emilia-Romania. Ich wyjątkowe nadzienie często składa się z ricotty, szpinaku oraz parmezanu, a całość jest delikatnie zawinięta w cienkie ciasto. W połączeniu z aksamitnym sosem grzybowym, ballanzoni stają się daniem pełnym smaku i aromatu, które zadowoli nawet najbardziej wymagających smakoszy.
*Warsztaty są skierowane do osób dorosłych, zarówno początkujących, jak i bardziej zaawansowanych kucharzy. Trwają około 2-3 godzin i odbywają się w kameralnej grupie, co zapewnia indywidualne podejście i wsparcie od prowadzącego.
Uwaga! Liczba miejsc jest ograniczona. Prosimy o wcześniejszą rejestrację. Koszt udziału: 139 zł
*Dołącz do nas i odkryj, jak tworzyć autentyczne włoskie smaki z mistrzem kulinarnych wyzwań!
Francuska 6, Bielany Wrocławskie 55-040