Powraca wielka, kulinarna uczta! Restaurant Week już wkrótce we Wrocławiu [LISTA MIEJSC]

 Rumbar Nasyp – adres: Wojciecha Bogusławskiego 55.
Menu A

Przystawka: Smażone, chrupiące kalmary baby w klasycznej formie z dodatkiem kremowego sosu ranczerskiego. kalmar / cytryna / szczypior / sos ranch;
Danie główne: Pełen smaku brytyjski klasyk podany na maślanej chałce! Fisch&chałka Dorsz / sos tatarski / piklowana gorczyca / koper / cytryna / chałka maślana;
Deser: Nieoczywisty miks dwóch ponadczasowych deserów creme brulee&sticky rice z japońskim sznytem! Ryżowy creme brulee / matcha* / biała czekolada / pijany ananas / mięta (*matcha od wrocławskiego Yamamoto Matcha).

Menu B

Przystawka: Naładowany do granic możliwości azjatyckimi smakami Rumbarowy, bestsellerowy tatar! Tatar wołowy / masło kimchi / orzechy ziemne / gochujang / żółtko / dymka / togarashi / chałka maślana;
Danie główne: Kultowa, japońska kanapka wypełniona soczystym boczkiem! Sando z chashu Grillowane chashu / miso mayo / kolendra / szpinak / marynowana czerwona kapusta / olej rayu;
Deser: Nieoczywisty miks dwóch ponadczasowych deserów creme brulee&sticky rice z japońskim sznytem! Ryżowy creme brulee / matcha* / biała czekolada / pijany ananas / mięta (*matcha od wrocławskiego Yamamoto Matcha).
 fot. restaurantclub.pl
Przesuń zdjęcie palcem
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze

Rumbar Nasyp  adres: Wojciecha Bogusławskiego 55.

Menu A

  • Przystawka: Smażone, chrupiące kalmary baby w klasycznej formie z dodatkiem kremowego sosu ranczerskiego. kalmar / cytryna / szczypior / sos ranch;
  • Danie główne: Pełen smaku brytyjski klasyk podany na maślanej chałce! Fisch&chałka Dorsz / sos tatarski / piklowana gorczyca / koper / cytryna / chałka maślana;
  • Deser: Nieoczywisty miks dwóch ponadczasowych deserów creme brulee&sticky rice z japońskim sznytem! Ryżowy creme brulee / matcha* / biała czekolada / pijany ananas / mięta (*matcha od wrocławskiego Yamamoto Matcha).

Menu B

  • Przystawka: Naładowany do granic możliwości azjatyckimi smakami Rumbarowy, bestsellerowy tatar! Tatar wołowy / masło kimchi / orzechy ziemne / gochujang / żółtko / dymka / togarashi / chałka maślana;
  • Danie główne: Kultowa, japońska kanapka wypełniona soczystym boczkiem! Sando z chashu Grillowane chashu / miso mayo / kolendra / szpinak / marynowana czerwona kapusta / olej rayu;
  • Deser: Nieoczywisty miks dwóch ponadczasowych deserów creme brulee&sticky rice z japońskim sznytem! Ryżowy creme brulee / matcha* / biała czekolada / pijany ananas / mięta (*matcha od wrocławskiego Yamamoto Matcha).

Reklama