Powraca wielka, kulinarna uczta! Restaurant Week już wkrótce we Wrocławiu [LISTA MIEJSC]

 Menu Motto – adres: Hubska 54.
Menu A

Przystawka: Arancini/ suszone grzyby/ grana padano/ szczypiorek/ maślanka;
Danie główne: Cepelin/ ricotta owcza z Sernicy Dolnośląskiej/ jarmuż/ palone masło;
Deser: Francuska beza czekoladowa/ krem karmelowy/ rodzynki/ kwiat soli morskiej.

Menu B

Przystawka: Arancini/ suszone grzyby/ grana padano/ szczypiorek/ maślanka;
Danie główne: Stek z bawety z Green Egg/ ziemniak hasselback/ smażony szpinak/ sos Jack Daniel's;
Deser: Francuska beza czekoladowa/ krem karmelowy/ rodzynki/ kwiat soli morskiej.
 fot. restaurantclub.pl
Przesuń zdjęcie palcem
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze

Menu Motto  adres: Hubska 54.

Menu A

  • Przystawka: Arancini/ suszone grzyby/ grana padano/ szczypiorek/ maślanka;
  • Danie główne: Cepelin/ ricotta owcza z Sernicy Dolnośląskiej/ jarmuż/ palone masło;
  • Deser: Francuska beza czekoladowa/ krem karmelowy/ rodzynki/ kwiat soli morskiej.

Menu B

  • Przystawka: Arancini/ suszone grzyby/ grana padano/ szczypiorek/ maślanka;
  • Danie główne: Stek z bawety z Green Egg/ ziemniak hasselback/ smażony szpinak/ sos Jack Daniel's;
  • Deser: Francuska beza czekoladowa/ krem karmelowy/ rodzynki/ kwiat soli morskiej.

Reklama