Powraca wielka, kulinarna uczta! Restaurant Week już wkrótce we Wrocławiu [LISTA MIEJSC]
Przesuń zdjęcie palcem
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek
na klawiaturze
Menu Motto – adres: Hubska 54.
Menu A
- Przystawka: Arancini/ suszone grzyby/ grana padano/ szczypiorek/ maślanka;
- Danie główne: Cepelin/ ricotta owcza z Sernicy Dolnośląskiej/ jarmuż/ palone masło;
- Deser: Francuska beza czekoladowa/ krem karmelowy/ rodzynki/ kwiat soli morskiej.
Menu B
- Przystawka: Arancini/ suszone grzyby/ grana padano/ szczypiorek/ maślanka;
- Danie główne: Stek z bawety z Green Egg/ ziemniak hasselback/ smażony szpinak/ sos Jack Daniel's;
- Deser: Francuska beza czekoladowa/ krem karmelowy/ rodzynki/ kwiat soli morskiej.