Grill lawowy czy wodny? Studenci Uniwersytetu Przyrodniczego uczą się obu technik. Zobacz ich kuchnię

 Po lewej grill lawowy: zasilany gazem z kamieniami lawowymi, które choć długo się nagrzewają, to długo też trzymają ciepło. W grillu jest też ruszt ryflowany, który zapobiega skapywaniu tłuszczu na kamienie, dzięki czemu dania są zdrowsze.
Po prawej grill wodny: zasilany elektrycznie, z aromatyzerem; to grill głównie do przygotowywania mięsa, które podczas normalnego grillowania mocno się wysusza. Oleksandre Poliakovsky
Przesuń zdjęcie palcem
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze

Po lewej grill lawowy: zasilany gazem z kamieniami lawowymi, które choć długo się nagrzewają, to długo też trzymają ciepło. W grillu jest też ruszt ryflowany, który zapobiega skapywaniu tłuszczu na kamienie, dzięki czemu dania są zdrowsze.

Po prawej grill wodny: zasilany elektrycznie, z aromatyzerem; to grill głównie do przygotowywania mięsa, które podczas normalnego grillowania mocno się wysusza.

Reklama