Grill lawowy czy wodny? Studenci Uniwersytetu Przyrodniczego uczą się obu technik. Zobacz ich kuchnię

 Piec konwekcyjno-parowy - wszechstronne urządzenie do przygotowywania dań. Można w nim poszczególne funkcje ustawiać ręcznie albo korzystac z automatycznych usyawień.
Zaletą pieców tego typu jesty filtr, który pochłania zapachy, dzięki czemu jednocześnie można przygotowywać różne potrawy, a ich zapachy nie przenikną się.
Piec sam prowadzi przez różne etapy przygotowywani potraw według parametrów ustawionych automatycznie Oleksandre Poliakovsky
Przesuń zdjęcie palcem
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze

Piec konwekcyjno-parowy - wszechstronne urządzenie do przygotowywania dań. Można w nim poszczególne funkcje ustawiać ręcznie albo korzystac z automatycznych usyawień.

Zaletą pieców tego typu jesty filtr, który pochłania zapachy, dzięki czemu jednocześnie można przygotowywać różne potrawy, a ich zapachy nie przenikną się.

Piec sam prowadzi przez różne etapy przygotowywani potraw według parametrów ustawionych automatycznie

Reklama