Wystartowała wiosenna odsłona Restaurant Week i premierowo festiwal śniadań na mieście – Breakfast Week [ZDJĘCIA]

Przesuń zdjęcie palcem

Inndygo – adres: Pawła Włodkowica 16.

Menu A

  • Przystawka: PRZEDWIOŚNIE, czyli kremowa zupa z zielonego groszku - mięta - popcorn;
  • Danie główne: KONOPNY GOŁĄBEK włoska kapusta - hempeat konopny - biała gryka - czarną soczewica beluga - emulsja pietruszkowa - chrust z czerwonej cebuli - sos z włoskich pomidorów pelati;
  • Deser: BABA RUMOWA, mocno nasączona kapitańskim trunkiem, z lodami waniliowymi, cytrusowym marmelo i bezą posypaną pudrem z buraka.

Menu B

  • Przystawka: CLAM CHOWDER, czyli amerykańska zupa rybaków, pełna smaków morza, wyrazista;
  • Danie główne: DZIKI GOŁĄB kapusta włoska - mięsem dzika - ryż basmatti - dziki ryż - demi glace - kremem z ricotty - oliwa jałowcowa - ziemia z oliwek;
  • Deser: BABA RUMOWA, mocno nasączona kapitańskim trunkiem, z lodami waniliowymi, cytrusowym marmelo i bezą posypaną pudrem z buraka.

Reklama