Powraca wielka, kulinarna uczta! Restaurant Week już wkrótce we Wrocławiu [LISTA MIEJSC]

 Restauracja New Delhi – adres: Wojciecha Bogusławskiego 43.
Menu A

Przystawka: CREAMY CORN&MUSHROOM SOUP Kremowa zupa na pieczarkach z kukurydzą, czarnym pieprzem, czosnkiem i mieszanką indyjskich przypraw;
Danie główne: KASHMIRI KADAI PANEER Indyjski biały ser własnego wyroby na wiejskim, świeżym mleku w sosie ze słodkiej papryki, orzechami nerkowca, garam masala oraz podsmażaną na maśle klarownym cebulą kolendrą. Danie o średnim poziomie ostrości podawane z chlebkiem naan lub ryżem basmati;
Deser: SEWAI ROSE JAMUN Indyjski, domowy, mleczny pączek w syropie cukrowym podawany na świeżym mleku z tradycyjnym pieczonym makaronem, orzechami nerkowca, rodzynkami, migdałami i syropem różanym.

Menu B

Przystawka: CREAMY CORN&MUSHROOM SOUP Kremowa zupa na pieczarkach z kukurydzą, czarnym pieprzem, czosnkiem i mieszanką indyjskich przypraw;
Danie główne: BELL PEPPERS CHICKEN Kurczak gotowany z kurkumie w sosie z czarnego pieprzu, pastą ze słodkiej papryki, orzechami nerkowca, sezamem, czosnkiem, garam masala oraz podsmażaną na maśle klarownym cebulą z papryką i kolendrą. Danie o średnim poziomie ostrości podawane z chlebkiem naan lub ryżem basmati;
Deser: SEWAI ROSE JAMUN Indyjski, domowy, mleczny pączek w syropie cukrowym podawany na świeżym mleku z tradycyjnym pieczonym makaronem, orzechami nerkowca, rodzynkami, migdałami i syropem różanym.
 fot. restaurantclub.pl
Przesuń zdjęcie palcem
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze

Restauracja New Delhi  adres: Wojciecha Bogusławskiego 43.

Menu A

  • Przystawka: CREAMY CORN&MUSHROOM SOUP Kremowa zupa na pieczarkach z kukurydzą, czarnym pieprzem, czosnkiem i mieszanką indyjskich przypraw;
  • Danie główne: KASHMIRI KADAI PANEER Indyjski biały ser własnego wyroby na wiejskim, świeżym mleku w sosie ze słodkiej papryki, orzechami nerkowca, garam masala oraz podsmażaną na maśle klarownym cebulą kolendrą. Danie o średnim poziomie ostrości podawane z chlebkiem naan lub ryżem basmati;
  • Deser: SEWAI ROSE JAMUN Indyjski, domowy, mleczny pączek w syropie cukrowym podawany na świeżym mleku z tradycyjnym pieczonym makaronem, orzechami nerkowca, rodzynkami, migdałami i syropem różanym.

Menu B

  • Przystawka: CREAMY CORN&MUSHROOM SOUP Kremowa zupa na pieczarkach z kukurydzą, czarnym pieprzem, czosnkiem i mieszanką indyjskich przypraw;
  • Danie główne: BELL PEPPERS CHICKEN Kurczak gotowany z kurkumie w sosie z czarnego pieprzu, pastą ze słodkiej papryki, orzechami nerkowca, sezamem, czosnkiem, garam masala oraz podsmażaną na maśle klarownym cebulą z papryką i kolendrą. Danie o średnim poziomie ostrości podawane z chlebkiem naan lub ryżem basmati;
  • Deser: SEWAI ROSE JAMUN Indyjski, domowy, mleczny pączek w syropie cukrowym podawany na świeżym mleku z tradycyjnym pieczonym makaronem, orzechami nerkowca, rodzynkami, migdałami i syropem różanym.

Reklama