Powraca wielka, kulinarna uczta! Restaurant Week już wkrótce we Wrocławiu [LISTA MIEJSC]

 Na Pokuszenie – adres: Wojciecha Bogusławskiego 39.
Menu A

Przystawka: McCheese balls - kulki nadziewane makaronem z serem cheddar, panierowane w nachosach z sosem sriracha;
Danie główne: Enchilada nadziewana farszem azteckim z nutą czekolady, salsą pomidorową na bazie papryki, fasoli i cebuli, zapiekana pod serem cheddar z dodatkiem czerwonej piklowanej cebuli, papryki i szczypiorku. Podawana z sosem pomidorowym i czosnkowym.
Deser: Mus czekoladowy ze śliwką brandy, orzechy w karmelu z truskawkową polewą.

Menu B

Przystawka: McCheese balls - kulki nadziewane makaronem z serem cheddar, panierowane w nachosach z sosem sriracha;
Danie główne: Enchilada z szarpaną wieprzowiną, zapiekana pod serem cheddar z dodatkiem czerwonej piklowanej cebuli, papryki i szczypiorku. Podawana z sosem pomidorowym i czosnkowym;
Deser: Mus czekoladowy ze śliwką brandy, orzechy w karmelu z truskawkową polewą.
 fot. restaurantclub.pl
Przesuń zdjęcie palcem
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze

Na Pokuszenie  adres: Wojciecha Bogusławskiego 39.

Menu A

  • Przystawka: McCheese balls - kulki nadziewane makaronem z serem cheddar, panierowane w nachosach z sosem sriracha;
  • Danie główne: Enchilada nadziewana farszem azteckim z nutą czekolady, salsą pomidorową na bazie papryki, fasoli i cebuli, zapiekana pod serem cheddar z dodatkiem czerwonej piklowanej cebuli, papryki i szczypiorku. Podawana z sosem pomidorowym i czosnkowym.
  • Deser: Mus czekoladowy ze śliwką brandy, orzechy w karmelu z truskawkową polewą.

Menu B

  • Przystawka: McCheese balls - kulki nadziewane makaronem z serem cheddar, panierowane w nachosach z sosem sriracha;
  • Danie główne: Enchilada z szarpaną wieprzowiną, zapiekana pod serem cheddar z dodatkiem czerwonej piklowanej cebuli, papryki i szczypiorku. Podawana z sosem pomidorowym i czosnkowym;
  • Deser: Mus czekoladowy ze śliwką brandy, orzechy w karmelu z truskawkową polewą.

Reklama