Powraca wielka, kulinarna uczta! Restaurant Week już wkrótce we Wrocławiu [LISTA MIEJSC]

 Browar Stu Mostów na Świdnickiej – adres: Świdnicka 4.
Menu A

Przystawka: MINI PĄCZKI Z PUDREM GRZYBOWYM - pączki słodowe, puder z grzybów leśnych, wędzona sól, mikro zioła;
Danie główne: GRILLOWANA KAPUSTA W GLAZURZE MIODOWO-MUSZTARDOWEJ - biała kapusta, bakłażan, kalarepa, jogurt, kolendra, mikro zioła;
Deser: MIODOWNIK Z LODAMI ŚMIETANKOWYMI - ciasto miodowe, lody śmietankowe, płatki migdałów, melisa.

Menu B

Przystawka: MINI PĄCZKI Z PUDREM GRZYBOWYM - pączki słodowe, puder z grzybów leśnych, wędzona sól, mikro zioła;
Danie główne: BUŁA Z WOLNO PIECZONĄ WIEPRZOWINĄ - bułka wypieka na miejscu, wieprzowina, grillowana kapusta, ogórek konserwowy, kalarepa, sos BBQ Stout, majonez z fermentowanym chili;
Deser: MIODOWNIK Z LODAMI ŚMIETANKOWYMI - ciasto miodowe, lody śmietankowe, płatki migdałów, melisa.
 fot. restaurantclub.pl
Przesuń zdjęcie palcem
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze

Browar Stu Mostów na Świdnickiej – adres: Świdnicka 4.

Menu A

  • Przystawka: MINI PĄCZKI Z PUDREM GRZYBOWYM - pączki słodowe, puder z grzybów leśnych, wędzona sól, mikro zioła;
  • Danie główne: GRILLOWANA KAPUSTA W GLAZURZE MIODOWO-MUSZTARDOWEJ - biała kapusta, bakłażan, kalarepa, jogurt, kolendra, mikro zioła;
  • Deser: MIODOWNIK Z LODAMI ŚMIETANKOWYMI - ciasto miodowe, lody śmietankowe, płatki migdałów, melisa.

Menu B

  • Przystawka: MINI PĄCZKI Z PUDREM GRZYBOWYM - pączki słodowe, puder z grzybów leśnych, wędzona sól, mikro zioła;
  • Danie główne: BUŁA Z WOLNO PIECZONĄ WIEPRZOWINĄ - bułka wypieka na miejscu, wieprzowina, grillowana kapusta, ogórek konserwowy, kalarepa, sos BBQ Stout, majonez z fermentowanym chili;
  • Deser: MIODOWNIK Z LODAMI ŚMIETANKOWYMI - ciasto miodowe, lody śmietankowe, płatki migdałów, melisa.

Reklama