Powraca wielka, kulinarna uczta! Restaurant Week już wkrótce we Wrocławiu [LISTA MIEJSC]

 Restauracja Galicja – adres: Marszałka Józefa Piłsudskiego 66.
Menu A

Przystawka: Pierożek nadziewany wędzonym twarogiem/ kasztany/ czarne żółtko/ burak/ szpinak;
Danie główne: Assiette z selera - seler pieczony/ puree z selera z gruszką/ limonka/ chipsy z selera/ orzechy ziemne;
Deser: Tiramisu pietruszkowe - jabłko/ limonka/ amaretto/ biała czekolada.

Menu B

Przystawka: Pierożek nadziewany wędzonym twarogiem/ kasztany/ czarne żółtko/ burak/ puder z boczku;
Danie główne: Kurczak zagrodowy - wątróbka z kurczaka/ jabłko/ orzech włoski/ marchewka/ pomarańcza/ ziemniak;
Deser: Tiramisu pietruszkowe - jabłko/ limonka/ amaretto/ biała czekolada.
 fot. restaurantclub.pl
Przesuń zdjęcie palcem
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze

Restauracja Galicja  adres: Marszałka Józefa Piłsudskiego 66.

Menu A

  • Przystawka: Pierożek nadziewany wędzonym twarogiem/ kasztany/ czarne żółtko/ burak/ szpinak;
  • Danie główne: Assiette z selera - seler pieczony/ puree z selera z gruszką/ limonka/ chipsy z selera/ orzechy ziemne;
  • Deser: Tiramisu pietruszkowe - jabłko/ limonka/ amaretto/ biała czekolada.

Menu B

  • Przystawka: Pierożek nadziewany wędzonym twarogiem/ kasztany/ czarne żółtko/ burak/ puder z boczku;
  • Danie główne: Kurczak zagrodowy - wątróbka z kurczaka/ jabłko/ orzech włoski/ marchewka/ pomarańcza/ ziemniak;
  • Deser: Tiramisu pietruszkowe - jabłko/ limonka/ amaretto/ biała czekolada.

Reklama