Powraca wielka, kulinarna uczta! Restaurant Week już wkrótce we Wrocławiu [LISTA MIEJSC]

 P2 Dinner&Bar – adres: plac Solny 2/3.
Menu A

Przystawka: Krem z Białych Warzyw - orzechy włoskie/ popcorn z kaparów/ oliwa kawowa;
Danie główne: Filet z Dorsza Czarniaka - sos marinara/ kasza bulgur/ ziemia oliwkowa/ wędzona śmietana/ chipsy ziemniaczane;
Deser: Tartaletka Lemon Curd - śmietana z dzikiej róży/ szwedzkie borówki/ szkło jadalne.

Menu B

Przystawka: Krem z Białych Warzyw - orzechy włoskie/ popcorn z kaparów/ oliwa kawowa;
Danie główne: Kurczak Satay - polenta kukurydziana/ puree z zielonego pora/ kokos/ curry/ chrust buraczany/ gorczyca wczesnej fermentacji;
Deser: Tartaletka Lemon Curd - śmietana z dzikiej róży/ szwedzkie borówki/ szkło jadalne.
 fot. restaurantclub.pl
Przesuń zdjęcie palcem
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze

P2 Dinner&Bar  adres: plac Solny 2/3.

Menu A

  • Przystawka: Krem z Białych Warzyw - orzechy włoskie/ popcorn z kaparów/ oliwa kawowa;
  • Danie główne: Filet z Dorsza Czarniaka - sos marinara/ kasza bulgur/ ziemia oliwkowa/ wędzona śmietana/ chipsy ziemniaczane;
  • Deser: Tartaletka Lemon Curd - śmietana z dzikiej róży/ szwedzkie borówki/ szkło jadalne.

Menu B

  • Przystawka: Krem z Białych Warzyw - orzechy włoskie/ popcorn z kaparów/ oliwa kawowa;
  • Danie główne: Kurczak Satay - polenta kukurydziana/ puree z zielonego pora/ kokos/ curry/ chrust buraczany/ gorczyca wczesnej fermentacji;
  • Deser: Tartaletka Lemon Curd - śmietana z dzikiej róży/ szwedzkie borówki/ szkło jadalne.

Reklama