Powraca wielka, kulinarna uczta! Restaurant Week już wkrótce we Wrocławiu [LISTA MIEJSC]

 Taproom Browaru Stu Mostów – adres: Jana Długosza 2.
Menu A

Przystawka: Precel - precel słodowy/ konfitura z cebuli/ sos serowy;
Danie główne: Krokiet - krokiet słodowy/ boczniaki/ kiszona w miodzie kapusta/ cheddar/ ferment chili/ puree ziemniaczane/ sos maślankowy/ zioła;
Deser: Sernik baskijski - sernik/ sorbet wiśniowy/ kajmak/ kruszonka słodowa.

Menu B

Przystawka: Tatar w chlebie preclowym - tatar z sezonowanej wołowiny/piwny chleb preclowy/ marynowany ogórek/ jabłko/ ferment chilli/ sos musztardowy/ majonez lubczykowy/ siekana sałata;
Danie główne: Schab ze świni złotnickiej - schab/ panierka preclowa/ sos tatarski z kiszonek/ szczaw/ chipsy z ziemniaka/ sos piwny/ zioła;
Deser: Sernik baskijski - sernik/ sorbet wiśniowy/ kajmak/ kruszonka słodowa.
 fot. restaurantclub.pl
Przesuń zdjęcie palcem
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze

Taproom Browaru Stu Mostów  adres: Jana Długosza 2.

Menu A

  • Przystawka: Precel - precel słodowy/ konfitura z cebuli/ sos serowy;
  • Danie główne: Krokiet - krokiet słodowy/ boczniaki/ kiszona w miodzie kapusta/ cheddar/ ferment chili/ puree ziemniaczane/ sos maślankowy/ zioła;
  • Deser: Sernik baskijski - sernik/ sorbet wiśniowy/ kajmak/ kruszonka słodowa.

Menu B

  • Przystawka: Tatar w chlebie preclowym - tatar z sezonowanej wołowiny/piwny chleb preclowy/ marynowany ogórek/ jabłko/ ferment chilli/ sos musztardowy/ majonez lubczykowy/ siekana sałata;
  • Danie główne: Schab ze świni złotnickiej - schab/ panierka preclowa/ sos tatarski z kiszonek/ szczaw/ chipsy z ziemniaka/ sos piwny/ zioła;
  • Deser: Sernik baskijski - sernik/ sorbet wiśniowy/ kajmak/ kruszonka słodowa.

Reklama