Powraca wielka, kulinarna uczta! Restaurant Week już wkrótce we Wrocławiu [LISTA MIEJSC]
Przesuń zdjęcie palcem
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek
na klawiaturze
Koko Bistro – adres: Skarbowców 121B.
Menu A
- Przystawka: Krewetki w masełku, podane z ciabattą;
- Danie główne: Halibut na risotto z zielonym groszkiem, w sosie pomarańczowym;
- Deser: Mus migdałowy z likierem kawowym, orzechami w karmelu i owocami sezonowymi.
Menu B
- Przystawka: Krewetki w masełku, podane z ciabattą;
- Danie główne: Pierś z kaczki podana na puree ziemniaczano-chrzanowym, buraczki glazurowane, sos porzeczkowy na bazie wina;
- Deser: Mus migdałowy z likierem kawowym, orzechami w karmelu i owocami sezonowymi.