Powraca wielka, kulinarna uczta! Restaurant Week już wkrótce we Wrocławiu [LISTA MIEJSC]
Przesuń zdjęcie palcem
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek
na klawiaturze
Do Sopotu Cocktails&Food – adres: Świętego Mikołaja 7.
Menu A
- Przystawka: Łosoś glavlax marynowany w buraczkach ze świeżym koprem i owocem granatu;
- Danie główne: Szaszłyk z marynowanych w miodzie warzyw, podany z chutney z czerwonej cebuli i świeżym ziołami;
- Deser: Delikatny deser z jogurtem, granolą i owocami.
Menu B
- Przystawka: Sałatka di bufala z oliwą truflową i orzechami;
- Danie główne: Soczysta rolada schabowa z dojrzewającą szynką crudo i bazylią, ziemniaki duchesse podane z blanszowaną brukselką maślaną;
- Deser: Kremowe włoskie tiramisu.