Powraca wielka, kulinarna uczta! Restaurant Week już wkrótce we Wrocławiu [LISTA MIEJSC]

 Bułka z Masłem Solny 2.0 – adres: plac Solny 14.
Menu A

Przystawka: Kiszony Pomidor - Świeży Pomidor biała rzepa / szparagi w tempurze / leche de tigre / sałatka z kiszony i świeżych pomidorów;
Danie główne: Dwa razy ugotowana włoszczyzna karmelizowany seler - korzeń / młoda kapusta / włoszczyzna / gremolata / ser pecorino;
Deser: Cytrynowa Baba z rumem cytrusowy twarożek / malina / syrop klonowy / babka / biały rum.

Menu B

Przystawka: Kiszony Pomidor - Świeży Pomidor kalmar / szparagi w tempurze / leche de tigre / sałatka z kiszony i świeżych pomidorów;
Danie główne: Dwa razy ugotowana włoszczyzna policzek wołowy / młoda kapusta / włoszczyzna/ gremolata / ser pecorino;
Deser: Cytrynowa Baba z rumem cytrusowy twarożek / malina / syrop klonowy / babka / biały rum.
 fot. restaurantclub.pl
Przesuń zdjęcie palcem
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze

Bułka z Masłem Solny 2.0  adres: plac Solny 14.

Menu A

  • Przystawka: Kiszony Pomidor - Świeży Pomidor biała rzepa / szparagi w tempurze / leche de tigre / sałatka z kiszony i świeżych pomidorów;
  • Danie główne: Dwa razy ugotowana włoszczyzna karmelizowany seler - korzeń / młoda kapusta / włoszczyzna / gremolata / ser pecorino;
  • Deser: Cytrynowa Baba z rumem cytrusowy twarożek / malina / syrop klonowy / babka / biały rum.

Menu B

  • Przystawka: Kiszony Pomidor - Świeży Pomidor kalmar / szparagi w tempurze / leche de tigre / sałatka z kiszony i świeżych pomidorów;
  • Danie główne: Dwa razy ugotowana włoszczyzna policzek wołowy / młoda kapusta / włoszczyzna/ gremolata / ser pecorino;
  • Deser: Cytrynowa Baba z rumem cytrusowy twarożek / malina / syrop klonowy / babka / biały rum.

Reklama