Powraca wielka, kulinarna uczta! Restaurant Week już wkrótce we Wrocławiu [LISTA MIEJSC]

 Bułka z Masłem Zwycięska – adres: Zwycięska 45.
Menu A

Przystawka: Ziemniak w popiele z kwaśną śmietaną, oliwa koperkowa, jarmuż smażony na maśle, kawior ze śledzia;
Danie główne: Stek z tofu marynowany w occie sezamowym, palony brokuł z orzechowym beszamelem, orzechy pekan, szczypior;
Deser: Ekler z pistacjowym kremem de patisserie, konfitura różana, suszone płatki róży.

Menu B

Przystawka: Wątróbka flambirowana żubrówką, konfitura jabłkowa z chrzanem, seler naciowy, maliny, chipsy z buraka;
Danie główne: Boczek sous-vide z grilla, glazura z wędzonych śliwek, grillowana marchew i brukselka, sos pieczeniowy z bourbonem, groszek wąsaty;
Deser: Ekler z pistacjowym kremem de patisserie, konfitura różana, suszone płatki róży.
 fot. restaurantclub.pl
Przesuń zdjęcie palcem
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze

Bułka z Masłem Zwycięska  adres: Zwycięska 45.

Menu A

  • Przystawka: Ziemniak w popiele z kwaśną śmietaną, oliwa koperkowa, jarmuż smażony na maśle, kawior ze śledzia;
  • Danie główne: Stek z tofu marynowany w occie sezamowym, palony brokuł z orzechowym beszamelem, orzechy pekan, szczypior;
  • Deser: Ekler z pistacjowym kremem de patisserie, konfitura różana, suszone płatki róży.

Menu B

  • Przystawka: Wątróbka flambirowana żubrówką, konfitura jabłkowa z chrzanem, seler naciowy, maliny, chipsy z buraka;
  • Danie główne: Boczek sous-vide z grilla, glazura z wędzonych śliwek, grillowana marchew i brukselka, sos pieczeniowy z bourbonem, groszek wąsaty;
  • Deser: Ekler z pistacjowym kremem de patisserie, konfitura różana, suszone płatki róży.

Reklama