Powraca wielka, kulinarna uczta! Restaurant Week już wkrótce we Wrocławiu [LISTA MIEJSC] [17/40]
                                                    Przesuń zdjęcie palcem
                                                    
                                                
                                                
                                                        Przeglądaj galerię za pomocą strzałek                                                        
                                                        
                                                        na klawiaturze                                                    
                                                                                            Forum Kulinarne – adres: plac Wolności 4.
Menu A
- Przystawka: Krem z topinambura gofr z parmezanu / salsa z fasolki edamame, granata i oliwy cytrynowej / kiełki;
 - Danie główne: Ravioli z nadzieniem z pieczonych ziemniaków popiół z pora / galaretka z batata / kiszona rzodkiewka / ziemniak Vitelotte / oliwa truflowa;
 - Deser: włoski donut z malinowym mirror glaze Słodka ricotta z limonką / plaster miodu / sorbet z zielonego jabłka / ziemia czekoladowa.
 
Menu B
- Przystawka: Krem z topinambura szynka Serrano / gofr z parmezanu / salsa z fasolki edamame, granata i oliwy cytrynowej;
 - Danie główne: Wolno gotowana wołowina sous-vide purée z wędzoną whisky / ziołowy sos veloute / listek chrzanowy / rzepa arbuzowa / pieczona karotka;
 - Deser: włoski donut z malinowym mirror glaze Słodka ricotta z limonką / plaster miodu / sorbet z zielonego jabłka / ziemia czekoladowa.