Powraca wielka, kulinarna uczta! Restaurant Week już wkrótce we Wrocławiu [LISTA MIEJSC]

 Forum Kulinarne – adres: plac Wolności 4.
Menu A

Przystawka: Krem z topinambura gofr z parmezanu / salsa z fasolki edamame, granata i oliwy cytrynowej / kiełki;
Danie główne: Ravioli z nadzieniem z pieczonych ziemniaków popiół z pora / galaretka z batata / kiszona rzodkiewka / ziemniak Vitelotte / oliwa truflowa;
Deser: włoski donut z malinowym mirror glaze Słodka ricotta z limonką / plaster miodu / sorbet z zielonego jabłka / ziemia czekoladowa.

Menu B

Przystawka: Krem z topinambura szynka Serrano / gofr z parmezanu / salsa z fasolki edamame, granata i oliwy cytrynowej;
Danie główne: Wolno gotowana wołowina sous-vide purée z wędzoną whisky / ziołowy sos veloute / listek chrzanowy / rzepa arbuzowa / pieczona karotka;
Deser: włoski donut z malinowym mirror glaze Słodka ricotta z limonką / plaster miodu / sorbet z zielonego jabłka / ziemia czekoladowa.
 fot. restaurantclub.pl
Przesuń zdjęcie palcem
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze

Forum Kulinarne  adres: plac Wolności 4.

Menu A

  • Przystawka: Krem z topinambura gofr z parmezanu / salsa z fasolki edamame, granata i oliwy cytrynowej / kiełki;
  • Danie główne: Ravioli z nadzieniem z pieczonych ziemniaków popiół z pora / galaretka z batata / kiszona rzodkiewka / ziemniak Vitelotte / oliwa truflowa;
  • Deser: włoski donut z malinowym mirror glaze Słodka ricotta z limonką / plaster miodu / sorbet z zielonego jabłka / ziemia czekoladowa.

Menu B

  • Przystawka: Krem z topinambura szynka Serrano / gofr z parmezanu / salsa z fasolki edamame, granata i oliwy cytrynowej;
  • Danie główne: Wolno gotowana wołowina sous-vide purée z wędzoną whisky / ziołowy sos veloute / listek chrzanowy / rzepa arbuzowa / pieczona karotka;
  • Deser: włoski donut z malinowym mirror glaze Słodka ricotta z limonką / plaster miodu / sorbet z zielonego jabłka / ziemia czekoladowa.

Reklama