Powraca wielka, kulinarna uczta! Restaurant Week już wkrótce we Wrocławiu [LISTA MIEJSC]

 Vertigo Jazz Club & Restaurant – adres: Oławska 13.
Menu A

Przystawka: Red Prince Kiss Wytrawny mus z jabłek Red Prince podawany z wędzonym twarogiem, miodem i kruszonką rozmarynową;
Danie główne: B.B. King Sandwich Chrupiący chleb żytni z grillowanym bakłażanem, bryndzą, oliwkami królewskimi i sosem musztardowo-miodowym, posypany prażonymi migdałami;
Deser: Don Cherry Aksamitny koktajl wiśniowy na bazie mleczka kokosowego, syropu klonowego i limonki, serwowany ze świeżą miętą i prażonymi wiórkami kokosowymi.

Menu B

Przystawka: Red Prince Kiss Wytrawny mus z jabłek Red Prince podawany z wędzonym twarogiem, miodem i kruszonką rozmarynową;
Danie główne: Elvis Presley Sandwich Chrupiący chleb żytni z masłem orzechowym, chrupiącym boczkiem, puree bananowym, polany syropem klonowym i posypany prażonymi orzechami;
Deser: Don Cherry Aksamitny koktajl wiśniowy na bazie mleczka kokosowego, syropu klonowego i limonki, serwowany ze świeżą miętą i prażonymi wiórkami kokosowymi.
 fot. restaurantclub.pl
Przesuń zdjęcie palcem
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze

Vertigo Jazz Club & Restaurant  adres: Oławska 13.

Menu A

  • Przystawka: Red Prince Kiss Wytrawny mus z jabłek Red Prince podawany z wędzonym twarogiem, miodem i kruszonką rozmarynową;
  • Danie główne: B.B. King Sandwich Chrupiący chleb żytni z grillowanym bakłażanem, bryndzą, oliwkami królewskimi i sosem musztardowo-miodowym, posypany prażonymi migdałami;
  • Deser: Don Cherry Aksamitny koktajl wiśniowy na bazie mleczka kokosowego, syropu klonowego i limonki, serwowany ze świeżą miętą i prażonymi wiórkami kokosowymi.

Menu B

  • Przystawka: Red Prince Kiss Wytrawny mus z jabłek Red Prince podawany z wędzonym twarogiem, miodem i kruszonką rozmarynową;
  • Danie główne: Elvis Presley Sandwich Chrupiący chleb żytni z masłem orzechowym, chrupiącym boczkiem, puree bananowym, polany syropem klonowym i posypany prażonymi orzechami;
  • Deser: Don Cherry Aksamitny koktajl wiśniowy na bazie mleczka kokosowego, syropu klonowego i limonki, serwowany ze świeżą miętą i prażonymi wiórkami kokosowymi.

Reklama