Powraca wielka, kulinarna uczta! Restaurant Week już wkrótce we Wrocławiu [LISTA MIEJSC]

 Pasta mia – adres: Rynek 53/55.
Menu A

Przystawka: Krem z pieczonego jabłka na cydrze;
Danie główne: Ravioli szpinakowe z koziną i suszonym pomidorem polane palonym masłem;
Deser: Torcik bezowy z mascarpone i świeżymi owocami.

Menu B

Przystawka: Krem z pieczonego jabłka na cydrze;
Danie główne: Ravioli z wołowiną, suszoną śliwką i sosem żurawinowym;
Deser: Torcik bezowy z mascarpone i świeżymi owocami.
 fot. restaurantclub.pl
Przesuń zdjęcie palcem
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze

Pasta mia  adres: Rynek 53/55.

Menu A

  • Przystawka: Krem z pieczonego jabłka na cydrze;
  • Danie główne: Ravioli szpinakowe z koziną i suszonym pomidorem polane palonym masłem;
  • Deser: Torcik bezowy z mascarpone i świeżymi owocami.

Menu B

  • Przystawka: Krem z pieczonego jabłka na cydrze;
  • Danie główne: Ravioli z wołowiną, suszoną śliwką i sosem żurawinowym;
  • Deser: Torcik bezowy z mascarpone i świeżymi owocami.

Reklama