Włoskie restauracje we Wrocławiu. Gdzie pójść?

 Pumo di Puglia
Restauracja Pumo di Puglia narodziła się z pomysłu przybliżenia Wrocławowi zakątka Apulii, gdzie oryginalna i smaczna kuchnia spotyka się z ceramicznym wyposażeniem dawnych folwarków. W tym wnętrzu poczujecie prawdziwy klimat tego włoskiego regionu. Jeśli jesteście miłośnikami owoców morza, koniecznie odwiedźcie to miejsce.
– Nasza restauracja to miejsce spotkań i uśmiechu przy lampce czerwonego Primitivo. Stąd też wybór wyłącznie wysokiej jakości włoskich produktów przygotowanych przez włoskiego szefa kuchni Tommaso Procopio – mówią restauratorzy.
W menu przeważają owoce morza, m.in. zupa śródziemnomorska czy risotto z krewetkami i małżami. fot. Pumo di Puglia
Przesuń zdjęcie palcem
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze

Pumo di Puglia

Restauracja Pumo di Puglia narodziła się z pomysłu przybliżenia Wrocławowi zakątka Apulii, gdzie oryginalna i smaczna kuchnia spotyka się z ceramicznym wyposażeniem dawnych folwarków. W tym wnętrzu poczujecie prawdziwy klimat tego włoskiego regionu. Jeśli jesteście miłośnikami owoców morza, koniecznie odwiedźcie to miejsce.

– Nasza restauracja to miejsce spotkań i uśmiechu przy lampce czerwonego Primitivo. Stąd też wybór wyłącznie wysokiej jakości włoskich produktów przygotowanych przez włoskiego szefa kuchni Tommaso Procopio – mówią restauratorzy.

W menu przeważają owoce morza, m.in. zupa śródziemnomorska czy risotto z krewetkami i małżami.

Reklama