FILTRUJ
Wpadajcie na Halloween'owy POP UP, tych dwóch przerażająco zdolnych szefów, którzy przyrządzą dla nas wariacje na temat dyni, kury, wołowiny i grzybów.
W menu nie zabraknie noodli, bełki, zupy i deseru, który dopieści te najbardziej głodne brzuchy. Bo wiecie w Halloween trzeba wybrać – cukierek albo psikus. Aha, mocny psikus na barze też będzie.
Organizatorzy zaprosili do kuchni cenionego w świecie wrocławskiego gastro, nominowanego do tytułu „Młody Talent” żółtego przewodnika Gault&Millau 2019 r.– Aleksandra Struś. Olek swoje pierwsze kroki stawiał Acquario w Hotelu Monopol. Był Szefem kuchni w DOJUTRA oraz tworzył z nami zeszłoroczne wydanie kuchni Słodowej. Obecnie dowodzi i tworzy jedną z najlepszych wrocławskich restauracji Nafta Neo Bistro. Specjalizuje się kuchni europejskiej, z wykorzystaniem składników i technik związanych z kuchnią azjatycką. Chodźcie sprawdzić extra dania w wersji Nafta x Słodowa?. Dedykowane menu dostępne będzie tylko podczas weekendowego POP UP'u #wersjalimitowana. Startujemy o 12:00. Karminy do 23:00. Rezerwujcie stoliki mailowo: [email protected] lub telefonicznie: +48 694 233 484.
Wyspa Słodowa 1, Wrocław 50-266