Znikająca restauracja od niedzieli

Pop Up Restaurant, czyli znikająca restauracja otworzy się po raz pierwszy 28 sierpnia w Browarze Mieszczańskim. Będzie pysznie, zaskakująco i niebanalnie. 


Ta znikająca Restauracja pojawiać się będzie na Bazarze Smakoszy raz w miesiącu. Za każdym razem, tworzyć ją będzie inny kucharz (chęć współpracy i gotowania w ramach Pop Up Restaurant zadeklarowali znani wrocławscy kucharze). Restauracja powstanie tylko na ten jeden dzień.

Unikatowe menu pobudzi kubki smakowe, niebanalny wystrój, nastroi do wspólnego biesiadowania. Wszystkie dania serwowane będą z mobilnej kuchni, która budowana jest specjalnie na tę okazję. Tematem przewodnim menu będą owoce morza. W rolę Szefa Kuchni pierwszej edycji Pop Up Restaurant wcieli się Andrzej Frymar, współzałożyciel Bratwurstów oraz Shrimp House. Jego kulinarna pomysłowość, pasja i doświadczenie trafią na talerze Znikającej Restauracji i zawalczą o podniebienia Klientów.

Czy uda się Szefowi Kuchni oczarować Gości przygotowanymi daniami? Warto przyjść i przekonać się samemu. Start o godz. 11 w Browarze Mieszczańskim przy ul. Hubskiej 44.

 

Zgłoś uwagę