Jak sklepikarze mają konkurować z sieciami

Bezpłatne szkolenie dla kadry sklepów spożywczych


Właściciele, kierownicy i pracownicy sklepów branży spożywczej z Wrocławia i okolic, aby zwiększyć swoją konkurencyjność rynkową, mogą wziąć udział w bezpłatnym szkoleniu pod hasłem „Jak konkurować z dyskontami oraz zarządzać asortymentem”.

Celem szkolenia jest przedstawienie najnowszych trendów obowiązujących na półkach sklepowych, wskazanie właścicielom placówek handlowych najbardziej efektywnych metod ekspozycji i zarządzania produktami najpopularniejszych kategorii takich, jak słodycze, napoje czy chemia gospodarcza oraz pokazanie wymiernych korzyści, jakie daje dobrze zorganizowana półka. Jest to szczególnie istotne w obliczu nasilających się tendencji rynkowych, w których wyłącznie cena jest najważniejszym czynnikiem przyciągającym klienta do sklepu. Szkolenie ma pokazać, jak inne elementy mogą wpłynąć na rozwój placówki handlowej oraz w jaki sposób można przekuć w sukces rynkowy nowoczesne działania i własne atuty.

Szkolenie odbędzie się 9 kwietnia 2014 r. w Inkubatorze Przedsiębiorczości Dolnośląskiej Agencji Współpracy Gospodarczej przy al. Kasztanowej 3a, o godz. 11:00.

Organizatorami szkolenia są Dolnośląska Agencja Współpracy Gospodarczej sp. z o.o. oraz wydawca „Poradnika Handlowca” – branżowego miesięcznika ogólnopolskiego dla sklepów i hurtowni FMCG.

Wszyscy zainteresowani właściciele i pracownicy sklepów spożywczych powinni potwierdzić swój udział SMS-em na nr: 518-717-227, e-mailem: szkolenia@poradnikhandlowca.com.pl lub telefonicznie: 61-852-08-94.

Zgłoś uwagę